ICHKI YONUV DVIGATELINING ISH REJIMINI TANLASH VA GIBRID DVIGATELNI BOSHQARISH ALGORITMINI ISHLAB CHIQISH - To‘ychiyev , Olimjon (Sanoatda raqamli texnologiyalar, 2024)
Maqolada ichki yonuv dvigatelining ish rejimini tanlash va gibrid dvigatelni boshqarish algoritmini ishlab chiqish masalasi ko‘rib chiqilgan. Bunda elektr yuritmaning ishlash shartlari, rekuperativ tormozlanish shartlari hamda avtomashina harakati uchun boshqa zaruriy shartlar o‘rganib chiqilgan.