RUDA KONLARINI QAZIB OLISHDA RUDA YOQOTILISHINING SABABLAR, IQTISODIY AHAMYATI VA TASNIFI - Bakirov , G‘ayrat (Sanoatda raqamli texnologiyalar, 2024)
Maqolada foydali qazilma konlarini qazib olishda sanoat zaxirasining yo‘qotilishiga olib keladigan sabablar, yo‘qotilishining iqtisodiy ahamyati va uning konchilik korxonasining xizmat muddatiga ta’siri kabi omillar ko‘rib chiqilgan.