ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИГА ИШЛОВ БЕРИШДА МЕХАНИЗАЦИЯЛАШТИРИШ УСУЛЛАРИНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Ислом, Чориев (Sanoatda raqamli texnologiyalar, 2023)
Ушбу мақолада қишлоқ хўжалигини механизацилаштириш истиқболлари уни ривожланиш хусусиятлари, миллий иқтисодиётга ва аҳоли турмиш таързига таъсири кўриб чиқилган. Бундан ташқари қишлоқ хўжалигини механизацилаштиришда кенг қўлланиладиган плуг ва культиваторлар техник характеристикаси ва иш самарадорлиги ҳисоблаб чиқилган.