OPTIMALLASHTIRISHNING ALGORITMIK TIZIMI STRUKTURASI VA UNING ISHLASHINI TASHKIL ETISH - Xoliyorova, H.K. (Sanoatda raqamli texnologiyalar, 2023)
Maqolada optimallashtirishning algoritmik tizimi strukturasi va uning ishlashini tashkil etishda optimal muhandislik konstruksiyalarini avtomatlashtirilgan loyihalashning algoritmik va dasturiy komponentlari faoliyatining tashkil etilishi va strukturasi tavsiflangan.