МИНТАҚА ТУРИЗМ ДЕСТИНАЦИЯЛАРИ ИНФРАТУЗИЛМАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Тураев , Баходир; Атамуродов , Улуғбек (Innovatsion texnologiyalar, 2023)
Ушбу мақолада туризм дестинацияларини ривожлантиришда инфратузилмаси ташкил этувчиларини бошқаришни мувофиқлаштиришнинг назарий жиҳатлари ўрганилган ва дестинациялардаги инфратузилма ҳолати амалий тадқиқ қилинган. Таҳлил асосида туризм инфратузилмаси объектларини ривожлантириш бўйича халқаро тажрибалар асосида таклифлар ишлаб чиқилган.