ИЛМИЙ НАШРЛАРНИ ТАҚРИЗДАН ЎТКАЗИШ ВА ТУЗИЛМАСИНИНГ СТАНДАРТЛИЛИГИ - Авлакулов , Мейли; Хазратов, Алишер (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Ушбу мақолада илмий нашрларни тақриздан ўтказиш, илмий мақолалар турлари, муаллифлик ҳуқуқига оид маълумотлар берилган.