БИЗНЕСДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ: ҲОЛАТИ ВА РИВОЖЛАНТИРИШ ШАРТЛАРИ - Янгибоев , Бердияр; Ҳасанова , Райхон; Алмирзаева , Лазиза (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Мақолада ахборот технологияларининг моҳияти, пайдо бўлиши ва ривожланиши тарихи, ўзига хос хусусиятлари, рақамлаштириш жараёнларининг ҳозирги босқичида бажарилиши лозим бўлган масалалар, бизнесда ахборот технологияларининг мазмуни, ҳолати, уни янада тараққий топтириш билан боғлиқ бўлган вазифаларни ёритиб беришга ҳаракат қилинди ва кўтарилган масалалар юзасидан хулосалар берилди.