МАЛАКАЛИ КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШДА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВЛАР ВА УЛАРНИ МОЛИЯЛАШТИРИШ ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Муқимов , Зариф; Кучаров , Жаҳонгир (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Мақолада республикамизда аграр тармоқ учун малакали кадрлар тайёрлаш тизимида инновацион усулларнинг жорий этилиши ва уни молиялаштиришнинг самарали механизмлари хусусида фикр юритилган.