ШУДГОР ЮЗАСИДАГИ КЕСАКЛАРНИ МАЙДАЛАШ ҚУРИЛМАСИ - Равшанов, Ҳамроқул (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Мақолада экишдан олдин тупроққа ишлов беришда шудгор юзасидаги кесакларни майдалаш қурилмасининг тузилиши, иш жараёни ва техник тавсифи келтирилган.