КОМБИНАЦИЯЛАШГАН АГРЕГАТ ЮМШАТКИЧЛАРИНИНГ ЎЗАРО ЖОЙЛАШИШИНИ АСОСЛАШ - Чуянов, Дустмурод; Бўриев, Мухриддин; Эргашев, Ғайрат; Шодмонов, Ғолиб (Innovatsion texnologiyalar, 2022)
Мақолада тупроқни полиз экинлари экиш учун тайёрлайдиган комбинациялашган агрегат юмшаткичларининг ўзаро жойлашиши асосланган.