MAROSIMLAR PAYDO BO’LISHIDA TABIAT BILAN BOG’LIQLIKNING FALSAFIY- TARIXIY TAHLILI - Kistaubayev, S (Journal of Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada odamlarning tabiat bilan munosabati natijasida paydo bo’lgan marosimlar haqida so’z boradi. Marosim va an’analar chuqur tarixiy-falsafiy ildizga egadir.