IJTIMOIY SOHADAGI DESTRUKTIV JARAYONLARNING NAMOYON BO‘LISH SHAKLLARI - Bekmurodova, G (Journal of Social Sciences, 2024)
maqolada jamiyatning ijtimoiy sohasidagi konstruktiv va destruktiv jarayonlarning mazmuni, xarakteri va namoyon bo‘lish shakllari haqida fikr yuritilgan. Ijtimoiy sohadagi destruktiv jarayonlar-milliylikning yo‘qoliib borishi, ijtimoiy tengsizlik, oila inqirozi, yolg‘izlik, demografik disbalans, va mehnat migratsiyasining ijtimoiy oqibatlari ijtimoiy falsafa kontekstida tahlil qilingan.