ТИНЧЛИК ВА ХАВФСИЗЛИКНИ ТАЪМИНЛАШ - ИЖТИМОИЙ ТАРАҚҚИЁТ ГАРОВИ СИФАТИДА - Тоғаев , Нодиржон (Journal of Social Sciences, 2022)
Ушбу мақолада мамлакатимиздаги барқарор тараққиётнинг асоси сифатида юртимизда мустақилликнинг дастлабки кунларидан бошлаб тинчлик ва хавфсизлик масалаларига эътибор қаратилганлиги ёритиб берилган. Шу билан биргаликда тинчлик ва барқарорликни таъминлаш, мамлакатимизнинг жаҳондаги обрў эътибори юксалиб бораётгани, халқаро ҳамжамият томонидан эътироф этилиши мисол сифатида келтирилган.