Бўлажак ўқитувчиларда медиатаълим жараёнида коммуникатив сифатларини ривожлантириш - Nekboyev, Xurshid (E-Library Karshi EEI, 2018)
Бўлажак ўқитувчиларда медиатаълим жараёнида коммуникатив сифатларини ривожлантириш