LUG‘ATLARDA MA’NAVIY-MA’RIFIY TUSHUNCHALARNI IFODALOVCHI BIRLIKLARNING BERILISHI - Tojieva, Gulbahor (E-Library Karshi EEI, 2015)
LUG‘ATLARDA MA’NAVIY-MA’RIFIY TUSHUNCHALARNI IFODALOVCHI BIRLIKLARNING BERILISHI