BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI AQLIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK SHARTLARI - Shadiev, Rizamat (E-Library Karshi EEI, 2022)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari aqliy tafakkurini rivojlantirishning psixologik-pedagogik shartlari ustida fikr yuritilgan. Maqolada pedagogik ma’lumotlarga tayanib, tadqiqotchilarning muammo ustida olib borgan ilmiy izlanishlari tahlil qilingan va boshlang‘ich sinf o‘quvchilari aqliy tafakkurini rivojlantirishning psixologik-pedagogik shartlari bo‘yicha mavjud o‘ziga xos xususiyatlar o‘rganilgan.