BO‘LAJAK O‘QITUVCHILAR KASBIY TAYYORLASH TIZIMINI PEDAGOGIK MODELLASHTIRISH TAMOYILLARI - Shadiev, Rizamat (E-Library Karshi EEI, 2022)
Mazkur maqolada pedagogik ta’lim tizimini masarali tashkil etishda foydalaniladigan pedagogik modellashtirish usuli haqida ma’lumot berilgan. Pedagogik modellashtirish obyekti, predmeti, pedagogik shart-sharoitlari, funksiyalari hamda tamoyillari tahlil qilingan