Zargarlik san’ati soxasida ukuvchilarni kasbiy ta’limining pedagogik modeli - Kamolov, Iftikhor (E-Library Karshi EEI, 2017)
Zargarlik san’ati soxasida ukuvchilarni kasbiy ta’limining pedagogik modeli