Informatika ta’limi samaradorligini oshirishda kompyuter tarmoqlaridan foydalanish - Jurayev, Tuychi (E-Library Karshi EEI, 2014)
Informatika ta’limi samaradorligini oshirishda kompyuter tarmoqlaridan foydalanish