Raqamli ta’lim sharoitida bulutli texnologiyalar yordamida o‘qituvchilarni kasbiy faoliyatga ko‘p bosqichli tayyorlashning nazariy aspektlari. - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
Raqamli ta’lim sharoitida bulutli texnologiyalar yordamida o‘qituvchilarni kasbiy faoliyatga ko‘p bosqichli tayyorlashning nazariy aspektlari. 2022 yil 3-4 iyun kunlari Qarshi muhandislik-iqtisodiyot institutida “O‘zbekistonning innovatsion taraqqiyotida yoshlarning o‘rni” mavzusida Respublika ilmiy-amaliy anjumani.