Bulutli texnologıyalarda mavjud tahdidlar, ularga qarshi kurashish mexanizmları va metodlari - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
“Bulutli texnologıyalarda mavjud tahdidlar, ularga qarshi kurashish mexanizmları va metodlari”. O‘zbekist0n milliy universiteti xabarlari. Toshkent 2022, [1/9/2] ISSN 2181-7324 – B.195-199. http://science. nuuuz/uznm.