Maktabgacha ta’lim muassasalarida o‘rgatuvchi dasturlarni yaratish uchun komyupter grafikasidan foydalanish : - Jurayev, Tuychi (E-Library Karshi EEI, 2011)
Maktabgacha ta’lim muassasalarida o‘rgatuvchi dasturlarni yaratish uchun komyupter grafikasidan foydalanish