Мактаб ички бошқарув амалиётида менежментнинг асосий тамойиллари: Мактаб ички бошқарув амалиётида менежментнинг асосий тамойиллари - Jurayeva, Nargiza (E-Library Karshi EEI, 2025)
Мактаб ички бошқарув амалиётида менежментнинг асосий тамойиллари