Қишлоқ мактаби ўқувчиларининг овқатланишида озиқ-овқат маҳсулотларини таркиби - Rakhmatullayev, Yorqin (E-Library Karshi EEI, 2017)
Қишлоқ мактаби ўқувчиларининг овқатланишида озиқ-овқат маҳсулотларини таркиби