Bo’lajak boshlang’ich sinf o’quvchilarida aniq va tabiiy fanlarni integratsiyalashning samaradorligi - Nekboyev, Xurshid (E-Library Karshi EEI, 2024)
Bo’lajak boshlang’ich sinf o’quvchilarida aniq va tabiiy fanlarni integratsiyalashning samaradorligi