Mediata’limning rivojlanish tarixi va mediasavodxonlikni o‘zlashtirish tizimining asosiy jihatlari - Nekboyev, Xurshid (E-Library Karshi EEI, 2024)
Mediata’limning rivojlanish tarixi va mediasavodxonlikni o‘zlashtirish tizimining asosiy jihatlari