Lingvokulturologik lug‘atlarda shaxs ma’naviyatini ifodalovchi leksik vositalarni berish masalalari - Tojieva, Gulbahor (E-Library Karshi EEI, 2021)
Lingvokulturologik lug‘atlarda shaxs ma’naviyatini ifodalovchi leksik vositalarni berish masalalari