O‘ZBEK TILINING IZOHLI LUG‘ATLARIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY TUSHUNCHALARNI IFODALOVCHI ATOV BIRLIKLARINING TAVSIFLANISHI - Tojieva, Gulbahor (E-Library Karshi EEI, 2016)
O‘ZBEK TILINING IZOHLI LUG‘ATLARIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY TUSHUNCHALARNI IFODALOVCHI ATOV BIRLIKLARINING TAVSIFLANISHI