Ergashev Nuriddin G’ayratovich N.G’.Ergashev, A.O’.Shukurov, X.X.Nekboyev. Raqami axborot texnologiyalari. Darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 344-b.: N.G’.Ergashev, A.O’.Shukurov, X.X.Nekboyev. Raqami axborot texnologiyalari. Darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 344-b. - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
N.G’.Ergashev, A.O’.Shukurov, X.X.Nekboyev. Raqami axborot texnologiyalari. Darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 344-b.