Ergashev Nuriddin G’ayratovich Z.T.Raximov, A.A.Xo‘jayev, Ergashev N.G’. Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari. Ekologiya va atrof-mahit muhofazasi (sanoat korxonalari) yo‘nalishi talabalari uchun o‘quv qo‘llanma. - Toshkent. -2020. -215 b.: Z.T.Raximov, A.A.Xo‘jayev, Ergashev N.G’. Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari. Ekologiya va atrof-mahit muhofazasi (sanoat korxonalari) yo‘nalishi talabalari uchun o‘quv qo‘llanma. - Toshkent. -2020. -215 b. - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
Z.T.Raximov, A.A.Xo‘jayev, Ergashev N.G’. Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari. Ekologiya va atrof-mahit muhofazasi (sanoat korxonalari) yo‘nalishi talabalari uchun o‘quv qo‘llanma. - Toshkent. -2020. -215 b.