Ergashev Nuriddin G’ayratovich N.G’.Ergashev, X.X.Nekboyev, Z.E.Chorshanbiyev. Iqtisodiyotda axborot-kommunikatsion texnologiyalar va tizimlar. darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 244-b.: N.G’.Ergashev, X.X.Nekboyev, Z.E.Chorshanbiyev. Iqtisodiyotda axborot-kommunikatsion texnologiyalar va tizimlar. darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 244-b. - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
N.G’.Ergashev, X.X.Nekboyev, Z.E.Chorshanbiyev. Iqtisodiyotda axborot-kommunikatsion texnologiyalar va tizimlar. darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 244-b.