Ergashev Nuriddin G’ayratovich N.G’.Ergashev, A.O’.Shukurov. S.N.Siradjev. Raqami axborot texnologiyalari. O‘quv qo‘llanma. Intelekt, Qarshi 2023. 220-b.: N.G’.Ergashev, A.O’.Shukurov. S.N.Siradjev. Raqami axborot texnologiyalari. O‘quv qo‘llanma. Intelekt, Qarshi 2023. 220-b. - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
N.G’.Ergashev, A.O’.Shukurov. S.N.Siradjev. Raqami axborot texnologiyalari. O‘quv qo‘llanma. Intelekt, Qarshi 2023. 220-b.