Ergashev Nuriddin G’ayratovich Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari. Darslik: N.G’.Ergashev. Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari. Darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 259-b. - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
N.G’.Ergashev. Texnik tizimlarda axborot texnologiyalari. Darslik. Intelekt, Qarshi 2023. 259-b.