O‘zbek tilida milliy istiqlol g‘oyasi tushunchalarini ifodalovchi atov birliklari haqida - Tojieva, Gulbahor (E-Library Karshi EEI, 2011)
O‘zbek tilida milliy istiqlol g‘oyasi tushunchalarini ifodalovchi atov birliklari haqida