Sharq ma’naviyati va pedagogik ta’lim muammolarining o‘zaro aloqadorlik aspektlari - Nurullaeva, Shakhlo (E-Library Karshi EEI, 2021)
Sharq ma’naviyati va pedagogik ta’lim muammolarining o‘zaro aloqadorlik aspektlari