O‘quvchi-yoshlarda ijodkorlik faoliyatlarini tashkil qilishning asosiy omillari - Kamolov, Iftikhor (E-Library Karshi EEI, 2018)
O‘quvchi-yoshlarda ijodkorlik faoliyatlarini tashkil qilishning asosiy omillari