Mustaqil ta’lim samaradorligini oshirishda zamonaviy texnika vositalari va texnologiyalardan foydalanish - Jurayev, Tuychi (E-Library Karshi EEI, 2014)
Mustaqil ta’lim samaradorligini oshirishda zamonaviy texnika vositalari va texnologiyalardan foydalanish