Texnika ixtisosliklari mutaxassislik masalalarini yechishda C++ visual dasturlash tilida klasslardan foydalanish tahlili - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
Ergashev Nuriddin G‘ayratovich. “Texnika ixtisosliklari mutaxassislik masalalarini yechishda C++ visual dasturlash tilida klasslardan foydalanish tahlili”. O‘zbekiston milliy universiteti xabarlari. Toshkent 2021, [1/6/2] ISSN 2181-7324 – B.208-210. http://science. nuuuz/uznm.