ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТЕХНИКА ИХТИСОСЛИКЛАРИ ЎҚУВ МАТЕРИАЛЛАРИНИ ДАСТУРИЙ ВИЗУАЛЛАШТИРИШНИНГ ИЛМИЙНАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Ergashev, Nuriddin (E-Library Karshi EEI, 2023)
Олийтаълим техника ихтисосликлари ўқув материалларини дастурий визуаллаштиришнинг илмий-назарий асослари.