Maktabgacha ta’lim muassasalarida geometrik shakllarni o‘rrgatuvchi dasturlarni tayyorlash : - Jurayev, Tuychi (E-Library Karshi EEI, 2011)
Maktabgacha ta’lim muassasalarida geometrik shakllarni o‘rrgatuvchi dasturlarni tayyorlash