Elektron darslik va o‘quv qo‘llanmalar tayyorlashda turli animatsiyalar yaratuvchi dasturlardan foydalanish: - Jurayev, Tuychi (E-Library Karshi EEI, 2011)
Elektron darslik va o‘quv qo‘llanmalar tayyorlashda turli animatsiyalar yaratuvchi dasturlardan foydalanish