Талабаларни Moodle ўқиш-ўқитиш муҳитида таълим олишга техник тайёрлаш методикаси - Panjiyev, Samijon (E-Library Karshi EEI, 2020)
Талабаларни Moodle ўқиш-ўқитиш муҳитида таълим олишга техник тайёрлаш методикаси