Suyuqlik va gaz mexanikasi fanidan laboratoriya ishlarni bajarish uslubiyoti - Bazarov, Orifjon (E-Library Karshi EEI, 2022)
Suyuqlik va gaz mexanikasi fanidan laboratoriya ishlarni bajarish bo‘yicha uslubi