Замонавий ахборот технологиялар ахборотлашган– таълим муҳитининг ажралмас қисми сифатида - Panjiyev, Samijon (E-Library Karshi EEI, 2019)
Замонавий ахборот технологиялар ахборотлашган– таълим муҳитининг ажралмас қисми сифатида