UY-JOY KOMMUNAL XO‘JALIKLARIDA SERVIS XIZMATLARINING O‘RNI VA ULARNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH IMKONIYATLARI - Yuldosheva, Shaxribonu (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Ushbu maqolada uy-joy kommunal xо‘jaliklarining faoliyati, servis xizmatlarining о‘rni, xizmat turlari, kommunal xо‘jaliklarida samaradorlikni oshirish, iqtisodiy kо‘rsatkichlar, ularning asosiy yо‘nalishlari tо‘g‘risidagi fikrlar bayon etilgan.