KOMMUNAL XIZMAT KO‘RSATISHDA XARAJATLARNI OPTIMALLASHTIRISH - Boboqulov , Sanjar (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Ushbu maqolada muallif raqamli iqtisodiyotga o’tish sharoitida kommunal xizmatlarni ishlab chiqarish jarayonida xarajatlarni tejash, rivojlantirish, kommunal xizmatlar sifatini oshirish bo‘yicha fikrlar keltirilgan hamda taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.