“ТАЪЛИМ ХИЗМАТЛАРИ” ВА У БИЛАН БОҒЛИҚ ТУШУНЧАЛАРНИНГ НАЗАРИЙ МАСАЛАЛАРИ - Очилова , Ҳилола (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Мақолада “таълим хизматлари” ва у билан боғлиқ тушунчаларнинг, хусусан, таълим, таълим сифати, билим, хизмат, таълим хизматлари, олий таълимда таълим хизматлари каби тушунчаларнинг назарий масалалари тадқиқ қилиниб, уларнинг таърифлари ишлаб чиқилган. Таълим хизматлари бўйича мамлакатимиз ва хорижлик олимларнинг таърифлари назарий жиҳатдан тадқиқ қилинган. Булар асосида муаллиф таърифи шакллантирилган.