КИЧИК БИЗНЕС БАРҚАРОРЛИГИ ВА ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА ИНСОН КАПИТАЛИ РОЛИНИ БАҲОЛАШ - jurnal, jurnal; Досчанов , Акбар; Атаев , Жасур (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Ушбу мақолада кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик (КБХТ)да капитал ва ишчи кучидан фойдаланиш самардорлиги ҳамда турли вазиятларда уларнинг ялпи маҳсулот миқдорига таъсири баҳоланган. Шунингдек, кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик барқарорлиги ва хавфсизлигини таъминлашда инсон капитали ролини баҳолаш ва даромадларини ошириш имкониятлари аниқланган.