ҚИШЛОҚ ИҚТИСОДИЁТИНИ БАРҚАРОРЛАШТИРИШДА ТАМАКИЧИЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Муртазаев , О.; Кўчимов, С; Муртазаев, А. (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Илмий мақола тамакичиликдаги самарадорликка таъсир қилувчи тамаки биологик навлари, уларнинг ҳосилдорлиги ва сотиш баҳолари ўртасидаги алоқадорликка шунингдек, охирги натижа бўлган молиявий натижаларга ижобий таъсирига бағишланган. Статистик маълумотлар асосида йиллар бўйича барча иқтисодий кўрсаткичлар динамикаси берилган.