МАМЛАКАТ ИҚТИСОДИЁТИНИ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Шавқиев, Эркин (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Ушбу мақолада мамлакат иқтисодиётини инновациялар асосида ривожлантириш борасида юритилаётган сиёсат ёритилган, инновацион фаолиятда илм-фаннинг ўрни асосланган, инновацион тадбиркорликни ривожланишнинг зарурияти ва унинг вазифалари кўрсатиб берилган.